Arizona Coyotes – Buffalo Sabres

Arizona Coyotes – Buffalo Sabres:

Det har bara gått några få matcher men redan råder det kris i Arizona. Inte kris som i att spelet suger och att man inte har en chans i matcherna. Utan kris kring effektiviteten. Man lyckas inte göra mål. Nollade i 3/4 matcher är inget roligt facit. Inatt igen mot Ullmark som brukar ha det tufft när han får chansen.

Buffalo fortsätter att vara effektiva. Måste vara ett av NHLs mest effektiva lag och man gör mål på sina lägen. Eichel är den stjärna han ska vara och bredden sticker ut. Allting är lugn och ro. Men samtidigt ser inte spelet jättebra ut. Men sålänge man vinner sina matcher kommer det inte bli några större frågetecken.

Dahlin fick göra sitt första mål, kul!

Arizona gör mosatsen. Spelar bra men har absolut inte lugn och ro. Man lyckas inte göra mål. Inatt hade man 36 skott utan resultat. Man har haft fler än detta tidigare och även då hamnat på noll mål. 

Vad vi ska kika på framöver:

  • Forstätta spela C. Keller Ö2,5 skott när Arizona spelar på hemmaplan.
  • Fortsätta hålla utkik efter Eichel 3,0 lina på skott. När den kommer kör vi!
  • Forsätta hålla utkik på Arizonas motståndares målvakter. Vid ok lina kör vi över på räddningar då Arizona har stora problem med efektiviteten, samt skjuter en hel del.
  • Spela mot Buffalo i någon av kommande matcher. Kan inte fortsätta vinna såhär när inte spelet är bättre. Möter man ett mer effektivt lag kan man få problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *