Boston Bruins – Edmonton Oilers

Boston Bruins – Edmonton Oilers:

Det var dags för Edmontons andra match denna säsong och det blev en tung sådan. Man rivstartade med tidigt 1-0 men sedan därefter var det inget snack. Boston var för tunga. Boston var för bra, vände och vann 4-1.

Skotten slutade 32-26. Även om Edmonton inte hade mycket att sätta emot detta Boston så lyckades man ändå se bättre ut än vad man gjorde mot Devils. Men såhär i säsongsinledningen ser det ut som man befarade. Defensiven håller inte och man är för beroende av McDavid. Chansen finns att vi kommer se Edmonton i botten hela denna säsong faktiskt.

Boston däremot ser lika intressanta ut som förra säsongen. Däremot har man en lina man är väldigt beroende av i Marchand – Bergeron – Pastrnak. En av de bästa linorna i NHL och Pastrnak stod för ett riktigt smaskigt mål mot Edmonton. Kika in det om ni ej sett det!

Positivt för Boston är att Halak sett otroligt stabil ut. Kan bli en farligt bra målvaktsduett det här. Rask och Halak. Spännande tid väntar..

Vad ska vi kika och hålla koll på inför framtiden då spelmässigt? Jo följande:

  • Spela Pastrnak, Marchand, Bergeron poäng Ö2,5 vid sämre motstånd.
  • Spela Rattie Ö1,5 poäng. Det kommer lossna för Edmonton till slut och när det väl sker är det McDavid som kommer stå för 2-4 poäng och då är det även stor chans Rattie "dras in i skiten". Oddsen på Rattie kommer stå mycket högre här. Var nogranna så han inte blir nedflyttat i line bara.
  • McDavid skott kan vara värt att börja följa mer noga. Ligger ofta på en 3,5 lina men kommer det en 3,0 lina klipper vi den direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *