Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights

Precis suttit och kollat Buffalo-Vegas. Själv satt man på U6,0 mål och måste säga det var en hel del flyt i hur spelet ej blev loss i tredje. Vilken press av Vegas!

Eichel gjorde ännu en bra match och har börjat säsongen ypperligt. Buffalo har en ok säsongsstart och det var faktiskt väldigt längesedan senast. Kul för Buffalo!

Även om nu Buffalo vann denna match så gjorde man det inte fullt välförtjänt. Vegas pressade och vann skotten med hela 37-17. Buffalo vann på att ha målvakten Hutton som gjorde ett galet bra jobb. Kan bli årets målvaktstrade? Gjorde det riktigt bra i Blues förra året och han har börjat riktigt starkt i Buffalo!

Sen har Buffalo även en bredd idag som blivit så mycket större. Jag skrev om det i september. Under sommaren har man fixat till denna offensiva lagdel och det visades verkligen idag i hur effektiva man var. Något man haft problem med tidigare säsonger. 

Fleury hade en tung dag på jobbet med 76 i räddningsprocent. Annars var det ett glatt Vegas som pressade. En hel del skott av vissa spelare. Marchessault hade hela 5 skott och Stastny 4. I Buffalo fortsätter Eichel mata skott mot mål och trots att laget bara hade 17 skott på mål så hade Eichel hela 4 skott av dessa.

Vad kan vi ta med oss efter matchen och inför kommande matcher med dessa lag inblandade?

– Det kan vara bra läge att gå in på Vegas i antingen nästa match eller matchen efter det om oddsen är ok. Man bör få utdelning om spelet fortsätter likadant. Ö2,5 kan helt klart vara att föredra.
– Om skottlina på Stastny kommer upp kan det vara bra att gå in sålänge vi får en 1,5/2,0 lina.
– Om Marchessault hamnar på en 3,0 lina bör vi fundera på att gå in
– Om Eichel hamnar på en 3,0 lina kan det vara eventuell All-in singel
– Om Hutton får en intressant antal räddningar lina kan man fundera på att gå in.
– Det var in princip bara Eichel som hade mycket skott i Buffalo. Nästa match är mot Colorado. Förmodligen kommer man få iväg mer än 17 skott och det kan vara värt kika in andra spelares skottlinor i Buffalo här och eventuellt gå in på övern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *