Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues:

Ännu en match där ett bottentippad lag rivstartade matchen. Chicago tog ledningen, tappade ledningen för att sedan vända och vinna. Blues har inte fått det att stämma. Inte riktigt ännu i alla fall.

Chicago gick in till period 1 med full fart och Kane sköt utan dess like. 23-10 slutade skotten här och Chicage gick till vila med 2-0.

I andra och tredje period så hängde Blues bättre med och hade faktiskt ledningen i slutet av tredje men sedan kvitterade Chicago genom DeBrincat. Samma spelare skulle sedan avgöra på OT.

Spelare som sticker ut är utan tvekan Kane och Toews i år. Båda ser otroligt revanschsugna ut och har tagit ett kliv tillbaka mot toppform jämnfört med förra säsongen då man tog ett kliv bakåt. Man fortsätter ha problem bakåt och man saknar Crawford som är en stabilitet där bak.

Vad vi ska tänka på här. Hittat lite intressanta grejer att kika på:

  • Det är dags att ta DeBrincat på allvar. Gjort poäng i samtliga matcher i år och haft Ö3,5 skott i alla matcher utom en match. Han trivs bra bredvid Toews. Nästa gång linor och odds godkänner kör vi DeBrincat skott. Även poäng vid sämre motstånd.
  • Kane skottlina 3,5 på hemmaplan måste börja spelas. Kane skjuter en hel del just nu. Har skjutit 6, 7, 7 , 4 och 9 skott nu den senaste natten. Får vi en 3,5 lina framöver klipper vi den. Framförallt vid hemmaplan.
  • Tarasenko skottlina 3,0 = All-in singel. Tarasenko har 6, 7, 7 och 7 skott på mål i de fyra inledande matcherna. Vid 3,0 lina på hemmaplan och det är All-in singel. Samma gäller förövrigt Chicagos Kane vid 3,0 lina! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *