Ett halvår senare och allt är som vanligt

Buffalo, Arizona, målfest mellan Pens-Caps och Blues. Ja, det finns mycket vi kan nämna som är sig likt. Går igenom några matcher som jag tycker är värda nämna.

Buffalo Sabres – Boston Bruins:

Buffalo har haft en sommar på sig och det såg så bra ut. Buffalo fansen var hypade. I år ska det bli ett bra år. I år ska vi vara med och utmana sa man. Säsongen börjar med 0-4 och inte ens ett mål fick man se.. Nu är säsongen lång men visst måste det svida som Buffalo fan att längta såhär länge och ha dessa förhoppningar för att få en exakt lika hemsk start som tidigare år, om inte värre.

Dallas Stars – Arizona Coyotes:

Bishop är bra under första matchen för säsongen sas det. Efter denna natt kan vi väl bara hålla med. Här har vi intressant läge till framöver faktiskt. Finns bra chans att vi har bra value på laget Dallas möter och bra value på Arizona i nästa match.

Arizona är, precis som Buffalo, mycket mer intressanta i år och fans har längtat. Även Arizona går ut och blir nollade..

Däremot så spelade faktiskt Arizona bra och man saknade absolut inte lägen. Dallas spelade inte särskilt bra och defensiven såg vilsen ut men det var Bishop in the house som stod pall. Nä, finns bra värde för value till nästa match och jag lär köra mot Dallas och för Arizona beroende på odds och motstånd!

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals:

Målrikt. MÅLRIKT. 6-6. Det är inte första gången dessa lag spårar. Det är sådan stark offensiv i dessa lag så då kan det bli såhär. Sjuk match och om ni inte sett den så borde ni se den i efterhand. Underhållande!

St. Louis Blues – Winnipeg Jets:

Blues skulle ju starta denna säsong starkt inför sina hemmafans.. Man har ett bra lag men man mötte helt enkelt Winnipeg som bara är så starka. Hellebyuck visade att han inte har några planer på att visa att föra säsongen var en engångsförtelse. Laine går ut och gör mål direkt och Winnipegs offensiv är precis sådär farlig som förra året. Räkna med mycket målspel på Winnipeg. Kanske redan nästa match!

Utöver detta visade även Carolina hur man kan göra en grym försäsong men att det absolut spelar noll roll! Man kommer till säsongens första match på hemmaplan mot Islanders och kan helt plötsligt inte göra mål och förlorar.

Sist ut har vi Colorado som verkligen krossade Wild på hemmaplan. Kommer vi se ett Wild i år igen som är uberstarka på hemmaplan men svaga på bortaplan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *