Första matcherna – Washington inte bakfulla

Tänkte skriva lite om de första matcherna som utspelade sig under säsongen.

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens:

Toronto var inte så exakt förjävla bra som vi förväntat oss. Matthews och Tavares var så förjävla bra som vi förväntat oss.

Det var en orolig start av Toronto här och Montreal lyckades faktiskt att spela bättre under första halvlek. Ser man till hela matchen borde man faktiskt vunnit den och Toronto ska vara glada man kom undan med två poäng här.

Förövrigt såg Matthews och Tavares riktigt bra ut och stod för 2, respektive 1 mål. Montreal kan bli intressanta i value form under säsongen och en spelare som såg riktigt het ut var C. Price.

Toronto får visa upp bättre spel framöver. Detta var bara första matchen men fortsätter det likadant en hel säsong kan man vara oroliga.

Washington Capitals – Boston Bruins:

Vissa snackade om bakfylla. Jag snackade om bakfylla. Fy skäms!

Washington gjorde som proffesionella idrottsmän ska göra. Man festade under sommaren och man njöt av sin SC pokal. Man var lata under försäsongen men nu när det var allvar. Ja, då gick man ut och fullständigt mosade. 7-0. Säger det igen. 7-0.

Får se hur dessa lag presterar framöver. Båda ska i alla fall ut på isen som b2b. Tuffa bortamatcher väntar.

Vancouver Canucks – Calgary Flames:

Ojojoj vilken show av våran svenska lilla stjärna. Snackar självklart om E. Pettersson. Han är i NHL och han är där på allvar!

Calgary hade det förvånadsvärt tufft mot Vancouver. Ett Vancouver som kom ut taggade inför sina hemmafans. Men sen var det två svenska spelare som överglänste alla andra. Nämligen Markström som gjorde en riktigt bra insats i mål. Sen sist men också minst, Pettersson. Han gjorde första målet i matchen. Sitt första NHL mål. Vilken glädje det var och man måste ju älska efterscenerna på bänken när han sitter och funderar på något i stil med "det här var häftigt". Sen la han även till en assist på det hela, en snygg sådan förövrigt.

Kan vara bra value under säsongen att spela Pettersson poäng om läge ges. Tror han kan göra en riktigt bra säsong i ett Vancouver där inte alltför många andra kommer stå för poängen.

San José Sharks – Anaheim Ducks:

Frälsaren var här och laget skulle vara omöjligt att slå inatt. Men sen kom Ducks och en halvseg Jones i mål för Sharks till matchen. 2-5 blev det och Karlssons första vinst i Sharks tröjan får vänta.

Förövrigt såg Kane riktigt bra ut i första perioden och likaså Donskoi. Kan bli poängspel på dessa till nästa match om oddsen vill som jag.

//

Det var de fyra första matcherna. Vad tyckte ni om matcherna? Jag såg tre av fyra matcher (kollade inte Washington-Boston något).

Tidigt på säsongen och bara en match spelad så det går inte att bygga något kring detta. Men visst är det kul att vi är igång?

Vill ni se mål och highlights? Besök NHL.com

Vill ni ha bettingtips? Besök NHLbettingblog.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *