Går igenom resultat från 3 av nattens matcher

Dags att skriva av sig om lite matcher och vad för spel vi ska hålla utkik på inför framöver:

Winnipeg Jets – Los Angeles Kings:

Spel mot ett mål här. Kings har börjat denna säsong fruktansvärt uselt och deras enda vinst kom mot Detroit på ett väldigt oförtjänt sätt. Inatt förlorade man 1-2 men det skulle snarare blivit 1-6 förlust om man ser till hur det utspelade sig.

Skotten 39-17 till Winnipegs favör förklarar rätt mycket. Winnipeg spelade bra och det känns som man kommer bli att räkna med i år igen. Starkt att lyckas vinna trots att man inte gör mer än 2 mål på 39 skott. Det kan vara väldigt frustrerande som spelare om man inte kan göra mål. Dessutom har man Hellebyuck som är hur stabil som helst.

Vad det kan vara värt att ha i åtanke till kommande matcher?

 • Spela mot Kings om det är högt odds på andra lagen. Så dåligt som Kings inlett finns det allt en chans att spelbolagen övervärderar dom och vi får fint värde på motsatt sida
 • Winnipeg att vinna/göra en del mål. Fortsätter man såhär är det bara en tidsfråga tills det lossnar rejält.
 • Scheifele underlina på skott. Scheifele hade hela 7 skott den gångna matchen. Det är långt över hans snitt och tidigare två matcher hade han bara 2 skott/match. Får man en fin lina här kan det absolut vara en bra idé att spela under.
 • Laine 3,0 lina och fortsätta köra över. Lär inte ske igen på ett bra tag. Men om Laine kommer på en 3,0 lina igen så ta den snabbt som bara den.

Dallas Stars – Toronto Maple Leafs:

Målfest, precis som väntat. 7-4 slutade det och till slut så förlorade Dallas. Det var dags, man har inte spelat så bra som siffrorna säger. Bishop har hjälpt till under stora delar och inatt fick även han ge vika när Tavares och Matthews fortsätter ösa in mål.

Det verkar inte som Dallas har några problem i att göra mål i alla fall. Nästa match är hemma mot ett skadedrabbat Anaheim. Båda dessa lag är offensivt farliga och vi kan nog räkna med en hel del mål denna säsong.

Vad vi ska tänka på inför kommande matcher:

 • Spela Dallas mållinor. 3,0/3,5 när man spelar hemma sålänge oddsen inte är ett skämt.
 • Klingberg skott över om vi får en 2,0 lina
 • Backen Rielly har rivstartat säsongen. Vid sämre motstånd spela Rielly poäng. Ö0,5, Ö1,5 och Ö2,5.
 • Marner har rivstartat säsongen. Vid sämre motstånd spela poäng likt ovan. Även spela Ö2,5 skott när tillfälle ges. 3,0 lina till nästa match men lite skott där och vi är förmodligen tillbaka på 2,5.

Nashville Predators – Calgary Flames:

Här har vi en match som liknande Winnipeg-Kings men där Nashville inte lyckas vinna trots spelövertag. 0-3 slutade matchen.

Andra period var det spel mot ett mål. Att inte Nashville lyckas göra mål där är väldigt konstigt. Det var så mycket lägen.

Skotten vann Nashville med 43-27. Men när man släppte in 0-3 direkt i början av 3e dog förmodligen all lust och hopp i denna match.

Spelare som såg heta ut var Johansen, Fiala och Arvidsson. För Calgarys del fortsätter firma Gaudreau – Lindholm – Monahan vara succé. Gaudreau öser in poäng. Monahan öser in mål. Lindholm blandar med både mål och assist och gör det riktigt bra i linen.

Vad vi ska tänka på här:

 • Spela Nashville framöver. Nästa möte blir klurigt då man möter Winnipeg som också gjorde det galet bra inatt.
 • Spela Johansen Ö1,5 skott / Fiala Ö2,0 skott om det dyker upp.
 • Spela poäng på Johansen, Fiala och Arvidsson. Men skulle nog inte göra det till nästa match mot tuffa Winnipeg.
 • Spela Gaudreau Ö0,5 / Ö1,5 / Ö2,5 vid sämre / mediokert motstånd.
 • Spela emot Calgary i någon tuffare match där motståndarlaget antingen vinner FT eller gör Ö2,5 mål.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *