New York Rangers – San José Sharks

New York Rangers – San José Sharks:

Kunghenke hade vaknat på rätt sida medans Sharks hade glömt sitt målsikte i Philadelphia. Press på ett mål. Press utan resultat. 2-1 i tredje perioden till Sharks. Vad händer då? Jo, NHL-logiken och Rangers gör 2-2 för att sedan vinna 3-2 på overtime.

En vinst vilket är positivt för Rangers men jag tror ändå fans dras med en oro över laget efter att ha sett denna match. Man förlorade skotten 27-43 på hemmaplan och spelet har inte sett bra ut denna säsong.

Nu tog man en vinst och det är starkt i sig. Men det kommer inte hålla i det långa loppet och förmodligen missar Rangers slutspel i år. 

För Sharks del finns det mycket att fundera på. Det är alldeles för ostabilt än sålänge. Man blandar och ger. Åker till Islanders och blir nollade. Därefter till Philadelphia och gör 8 mål. För att nu åka till Rangers och inte kunna göra mål igen. Då är det något som inte stämmer och jag tror både klubbledning, samt laget söker mer stabilitet. Återstår att se om den kommer.

Här finns det en del intressanta grejer att hålla koll på. Följande:

  • Fortsätt spela Donskoi hos LeoVegas. Betsson har fattat. Pinnacle har fattat. Alla har fattat. Donskoi ska inte stå över 2xdegen på Ö0,5 poäng i början av denna säsong med tanke på hur bra linan spelar. Men LeoVegas har stått kvar på 2,40, 2,30 och 2,10. Sakta men säkert nedåt så snart är förmodligen det roliga slut.
  • Spela Sharks mål. Fortsätter detta spel så kommer det lossna och då kommer det lossna likt matchen i Philadelphia.
  • Sharks mål = poängspel funkar också. Då har ni Couture, Burns, Karlsson, Donskoi, Labanc att välja mellan. Invänta rätt match. Ska helst vara mediokert / dåligt motstånd och hemmaplan.
  • Kane hade bara 2 skott förra matchen. Brukar skjuta rejält mycket mer. Håll utkik. Får vi bra skottlina på Kane och det är dags att gå in.
  • Kika efter Zibanejad Ö2,5 linor till över 1,65 i odds. I sådana fall kör. Särskilt vid hemmaplan.
  • Rangers tuff framtid att vänta? Kan vara värt gå in på motståndarlagen FT / Ö3,5 mål här då Rangers defensiv ser fruktansvärt usel ut. Invänta rätt match, gärna Lunkan vila och bortaplan till ok odds. Vore drömsituation. Som mot Carolina förra veckan.

2 kommentarer

  1. Angående Islanders – Sharks så mötte Sharks två dygn innan Kings kl 19:30 california tid och sedan Islanders kl 13:00 new york tid. Sharks mer eller mindre spela i nattmössan så 4-0 i röven var vell på sett å vis logiskt.

    1. Jo, det är klart. Borde jag nämnt. Men överlag känns det som man inte riktigt får den utdelning man söker och har börjat för ojämnt jämnfört med förväntningarna. Men säsongen är lång ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *