Tippar Pacific division

Vi går vidare till Pacific division. Ganska klurigt här och svårt att placera ett lag som Vegas rätt.

Tidigare gissningar:
Central division
Atlantic division

Då kör vi:

1. San José Sharks

Sharks har ett riktigt intressant lag i år och med värvningen av Karlsson tror jag hela laget känns "det är vårt år nu". Kan gå riktigt bra i grundserien i år.

2. Calgary Flames

Ett lag jag tror på, likt Minnesota. Calgary kan mycket väl skrälla i år och göra en Winnipeg där man utmanar lagen i absoluta toppen! Man sitter inne på bra offensiv och en av ligans bästa defensiv.

3. Anaheim Ducks

Anaheim har bra grundkapacitet men denna plats kan likaväl gå till Vegas. Återstår att se.. Man visade i alla fall under försäsongen hur bra man är när man väl får sitt riktiga lag. Första tre matcherna med massa AHL spelare 0-3, när rutinerade spelarna anslöt 3-0.

4. Vegas Golden Knights

Tror inte Vegas på samma enkla dans i år och jag tror man missar playoff precis. Förmodligen lär man väl göra motsatsen och vinna hela divisionen bara för motbevisa mig ännu en gång.. Man har sett starka ut under försäsongen men det är en tuff division.

5. Arizona Coyotes

Arizona ser intressanta ut i år och har en av ligans bästa målvakter. Dock är motståndet ovan fortfarande en bit ifrån Arizona och man får nöja sig över att inte sluta i botten.

6. Edmonton Oilers

Edmonton lär vara revanschsugna och jag tror man kommer vara med i ett tight race om wildcard plats. Men defensiven är ett orosmoln sett till en hel säsong.

7. Los Angeles Kings

Många tror på Kings men jag väljer att ha dom som årets flopp. Mycket gammalt, skadebenäget och allmänt "vi vägrar ändra något" andra i denna organisation. Något som kommer straffa sig i år.

8. Vancouver Canucks

Vancouver ser verkligen inte bra ut och det kommer bli fokus på att låta spelare utvecklas här. Man får vara nöjda sålänge Pettersson och andra spelare kommer väl in i NHL-kostymen så framtiden lovar gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *