Toronto Maple Leafs – Dallas Stars

Har varit lite off på sistone här men har en del att göra. Vet att folk uppskattat detta och skrivit och undrat men här har ni då anledningen. Men efter att ha sett en match från förra natten måste jag skriva av mig om denna.

Toronto Maple Leafs Dallas Stars:

Toronto, som har Matthews skadad, har helt plötsligt stora problem i att göra mål. Man har enbart gjort två mål på de två senaste matcherna. Att Matthews skadar sig är ett problem i sig men man har bredden för att kunna göra mål ändå.

Efter nattens match såg det inte ut som att Toronto var helt under isen. Inte alls. Man vann skotten 32-19 och hade en enorm press i tredje period. Man hade flera stolpskott i matchen och Dallas kom inte ut ur egen zon. Nä, detta var och är en blandning mellan otur och psykisk motgång just nu. Spelare som Tavares och Marner spelar fantastiskt och skapar chanser hela tiden. Det vill sig bara inte just nu och när det väl lossnar så kommer det lossna rejält.

Marner dribblade runt och lekte runt i offensiv zon hela matchen. Totalt 5 skott på mål. Tavares ville inte vara sämre, gjorde likadant, och slutade också på 5 skott. Här känns det som att när det väl lossnar så kommer Tavares och Marner vara en stor anledning till detta.

Nästa möte är mot Pittsburgh Penguins på bortaplan. Som jag sagt så många gånger förut så trivs Toronto bättre borta än hemma i början av denna säsong. Man kan lägga fokus på kontringar och där är man giftiga. På bortaplan har man gjort 7, 7, 5 och 4 mål denna säsong. med tanke på hur spelet såg ut mot Dallas och när vi kan få en 2,5 lina till nästa match så vet vi vad som gäller.

Lite vi ska ha koll på till nästa möte:

  • Spela skott på Marner och Tavares om linor godkänner. Tänker mig drömläge vore 2,0 Marner eller 3,0 Tavares
  • Spela Ö2,5 mål. Man möter Pittsburgh och chansen för en 2,5 lina är stor.
  • Spela poäng Tavares och Marner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *