Vad man ska hålla koll på inför New Jersey Devils vs Florida Panthers?

Vi har ett intressant möte som väntar klockan 19.00 på lördag kväll. Jag tänkte skriva lite vad vi ska kika efter för spel och vad vi kan förvänta oss.

New Jersey Devils spelar nu till natten. Man kommer möta tuffa Nashville och oavsett utgång här så kan vi få ett intressant läge mot Florida. Nästan så vi kan hoppas på en Nashville vinst för då kanske spelbolagen underskattar Devils lite till denna kommande matchen.

Florida Panthers vann mot Islanders senast men man imponerar inte. Det är problem bakåt och man har stundtals faktiskt riktigt stora problem. Mot Rangers exempelvis släppte man in hela 5 mål.

Här lär Devils, på hemmaplan, sätta rejält med press och vi kan förvänta oss en del mål? Historiken talar för att Devils inte kommer kunna göra så mycket mål men det är ett nytt Devils vi ser. Man spelar en mer rolig hockey än på länge och samtidigt har vi ett Florida som visar upp defensiva problem som är större än på länge.

Vad vi ska kika på till matchen?

  • Devils Ö2,5/3,0 mål om vi får ett ok odds
  • Hall Ö3,5 skott?
  • Hischier Ö2,5 skott är redan lagd. Bra odds och hemmaplan.
  • Devils FT (Väljer dock hellre Ö2,5/3,0 om oddsen godkänner) 

//

Det var allt för idag. Har ni önskemål på analyser av spelade matcher eller kommande matcher är det bara att kommentera så ska jag försöka hinna gå igenom dessa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *